Sorteer op:
Prijs op aanvraag

3543.40

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

4245.44

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

1460

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

0590

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

4205

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

4404

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

5922

Bekijk en berekenRVS Zakmessen

RVS zakmessen

Roestvrij stalen zakmessen zijn zeer nuttige relatiegeschenken. Met een zakmes kunt u bijna alles: knippen, flessen openen, snijden en zelfs uw nagels vijlen. Een zakmes is een relatiegeschenk dat het erg goed doet onder een doelgroep die vaak klust of graag in de natuur is. Voor veel mensen is het de normaalste zaak van de wereld om een zakmes bij te hebben en zij zouden niet meer zonder kunnen. Een zakmes komt namelijk vaak van pas! Met de standaardfuncties kunt u met een gerust hart op pad, de natuur in of gaan kamperen. Een van de belangrijkste merken van zakmessen is het Zwitserse merk Victorinox. Ook deze zakmessen zijn te vinden in ons ruime assortiment.

Zakmessen met opdruk

De zakmessen kunnen voorzien worden van een opdruk door middel van een bedrukking of een gravering. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Het bedrukte RVS zakmes zet uw bedrijf op een unieke manier in de spotlights. Uw bedrijfskenmerken zullen sterk opvallen waardoor uw naamsbekendheid zal stijgen. Zakmessen zijn praktische en compacte artikelen die op ieder moment van pas kunnen komen. Doordat de zakmessen vaak gebruikt zullen worden op verschillende momenten, geniet u altijd van een groot en herhaaldelijk bereik. Met zakmessen kunt u dus vlijmscherpe reclame maken voor uw bedrijf. De zakmessen kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Zakmessen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel zakmessen bestellen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Door de zakmessen te personaliseren, krijgt u een uniek zakmes. De zakmessen zijn perfect om weg te geven tijdens speciale beurzen die betrekking hebben op outdoor en survivalactiviteiten. Er is altijd wel een geschikt geefmoment voor dit originele relatiegeschenk! 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01