Sorteer op:RVS Wijnstoppers

RVS wijnstoppers

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan roestvrijstalen wijnstoppers. U kent het vast wel: er is een fles wijn geopend, maar er is slechts één glas uit geschonken. Het is natuurlijk zonde om de hele fles dan weg te gooien, maar de kurk erin terug krijgen is ook geen optie meer. De wijnstop is hier een perfecte oplossing voor. De wijnstoppers kunt u makkelijk op de fles draaien of duwen, wat ervoor zal zorgen dat de wijn langer goed en vers blijft. Wijnstoppers zijn praktisch, maar ook zeker uniek om uit te delen als relatiegeschenk. Een wijnstopper is geschikt voor in een kerstpakket en kan op een exclusief culinair evenement worden uitgedeeld. Het zorgt voor een persoonlijk tintje bij een fles wijn die u weggeeft en kan op een bedrijfsfeest bijdragen aan een stijlvolle sfeer.

Wijnstoppers met gravering

De RVS wijnstoppers kunnen voorzien worden van een stijlvolle gravering. Voor de gravering kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een wijnstop met gravering is bijzonder geschikt als persoonlijk relatiegeschenk voor belangrijke klanten of zakenpartners bij bijzondere gelegenheden. Het is een relatiegeschenk dat de feestvreugde bij een jubileum uitdrukt en bovendien ook door eigen medewerkers hoog gewaardeerd zal worden. Verras uw relaties, klanten of collega’s met een gepersonaliseerde wijnstopper. De wijnstoppers zijn perfecte promotieartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf.

Wijnstoppers bestellen

RVS wijnstoppers kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte wijnstopper begint bij ons op de website. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Vanwege het grote praktische nut in het alledaagse leven, zijn de praktische wijnstoppen optimaal geschikt als relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01