Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

RVS Badkamerartikelen

De badkamer wordt dagelijks regelmatig gebruikt en is niet de meest hygiënische plek in het huis. Om het toilet zo praktisch en hygiënisch mogelijk te houden zijn er toiletartikelen uitgevonden. De rvs toiletartikelen uit ons assortiment houden uw toilet zo praktisch en hygiënisch mogelijk. Ook zorgen de rvs toiletartikelen voor wat extra uitstraling op het toilet. De toiletartikelen van rvs zijn mooie relatiegeschenken die bouwmarkten regelmatig weggeven aan de klant of het personeel.

Naast deze toiletartikelen hebben we nog andere rvs relatiegeschenken voor in de badkamer, zoals een zeepdispenser, zeephouder en een tissue box. Deze artikelen van roestvrij staal zijn stuk voor stuk te bedrukken met uw promotietekst, bedrijfsnaam, slogan of het logo van uw bedrijf. De bedrukte badkamer artikelen van roestvrij staal laten uw bedrijf van zijn beste kant zien aan uw relaties. Als bedrijf kunt u met de rvs toiletartikelen iemand inspireren vanuit het toilet. Maak ook reclame voor uw bedrijf en geef een geweldig rvs toiletartikel weg als relatiegeschenk aan de klant of het personeel.

Bestel hier op www.rvs-relatiegeschenken.com uw passende rvs relatiegeschenk voor een eerlijke prijs met opdruk mogelijkheid.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01