Sorteer op:
€ 9,90

A34-19542998

Bekijk en berekenRVS Thermosflessen

Een RVS thermosfles is een relatiegeschenk van grote waarde. Een rvs thermosfles is onbreekbaar en houdt uw drankjes heerlijk warm of koud. De dop van de rvs thermosflessen kunt u van de meeste thermosflessen gebruiken als drinkbeker. De rvs thermosfles ook wel rvs isoleerfles genoemd is ideaal te gebruiken tijdens het kamperen. De RVS thermosflessen zijn perfecte rvs relatiegeschenken voor de echte kampeerders. De thermosfles of thermoskan relatiegeschenk kan overal voor gebruikt worden. Zo kunt u tijdens een wandeling uw warme chocomel altijd meedragen of tijdens het werk uw soepje kant -en klaar opeten.

Bedrukking
Bedrukking is mogelijk. Wij bedrukken uw promotietekst of bedrijfskenmerken op de rvs thermosfles. Uw bedrukte roestvrij stalen thermosfles is een promotiemiddel van formaat. Uw bedrijfskenmerken worden gezien en uw bedrijf wordt herkend. De bedrukte rvs isolatiefles relatiegeschenk is ideaal om aan de zakelijke of persoonlijke relatie weg te geven.

Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com bieden onze klanten de beste relatiegeschenken van roestvrij staal. Alle geschenken die wij aanbieden, krijgt u voor de beste prijs.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01