Sorteer op:RVS Snijplanken

Snijplanken

Een snijplank is onmisbaar in elke keuken. Een snijplank is een functionele plank die als onderlegger dient voor het snijden van producten. De snijplank is dus niet alleen handig ter bescherming van het keukenblad, maar heeft dus ook een hygiënische functie. U vindt bij ons een ruim assortiment aan snijplanken die worden geleverd met een bijpassend mes. Hierdoor heeft u een compleet geschenk dat direct in gebruik genomen kan worden. De messen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor heeft u een compleet geschenk dat direct in gebruik genomen kan worden. Voor ieder huishouden is de snijplank met mes een praktisch artikel dat altijd van pas zal komen. Tijdens een kookworkshop of op een huishoudbeurs is dit een origineel geschenk om weg te geven aan uw relaties.

Snijplanken graveren

Bij HSG Promotions kunnen de snijplanken met bijpassende RVS messen gegraveerd worden. Voor de gravering kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Zowel de snijplank als het mes kunnen voorzien worden van een gravering. In verband met hygiëne redenen kunnen de houten planken alleen gegraveerd worden met uw logo en niet bedrukt worden. U kunt de snijplank natuurlijk ook onbedrukt bestellen.

Snijplanken bestellen

Snijplanken met bijpassende RVS messen bestelt u makkelijk en snel bij HSG Promotions. Bij ons op de website start uw zoektocht naar uw perfecte snijplank. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog specifieke wensen of vragen heeft. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van tevoren altijd een gratis digitale drukproef van ons, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01