Sorteer op:RVS kaasplanken

Kaasplankjes

Kaasplankjes met heerlijke kazen zijn een waar genot. Kaasplanken kunnen gebruikt worden voor het serveren van allerlei lekkere kaasjes. Ook andere hapjes kunnen er op een stijlvolle manier mee gepresenteerd worden. U kunt de presentatie compleet maken met een goed kaasmes om de kazen aan te snijden. De kaasplankjes zijn ideaal om in te zetten tijdens een borrel, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een lekker avondje op de bank. Een kaasplank is bijna altijd van hout of bamboe. Meestal worden de kaasplankjes als setje geleverd met bijvoorbeeld een mesje erbij.

Kaasplankjes graveren

Kaasplankjes graveren kan bij HSG Promotions. Hout leent zich perfect voor graveren. Daarom worden de meeste kaasplanken niet bedrukt, maar gegraveerd met een laser. Laat uw kaasplanken graveren met uw eigen logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een boodschap. Zo zal uw relatie keer op keer aan u herinnerd worden. Ook de bijgevoegde spullen in de kaasset kunnen voorzien worden van een gravering. Kaasplanken graveren brengt meer sfeer en een culinaire uitstraling op de borreltafel. Op een makkelijke manier maakt u de borrel een stuk luxer. Natuurlijk kunnen de kaasplankjes ook zonder gravering besteld worden.

Kaasplankjes bestellen

Kaasplankjes bestelt u eenvoudig bij HSG Promotions. Een kaasplank met gravure is een smaakvol relatiegeschenk. Daarnaast kunt u met een gegraveerde kaasplank of kaasset effectief reclame maken voor uw bedrijf. U kunt de gegraveerde kaasplankjes of kaassets gebruiken als giveaway tijdens beurzen, congressen en evenementen. Uw kaasplank met gravering zal regelmatig op tafel verschijnen en dit zal zeker bijdragen aan een positieve beleving van uw merk! Kaasplankjes graveren voor uw relaties zorgt ervoor dat u stijlvol overkomt en laat daarnaast zien dat u uw relaties iets praktisch gunt met de nodige luxe. Uw relaties zullen zeker blij zijn wanneer zij een geschenk ontvangen zoals dit. Het graveren van de kaasplanken is een ideale manier om op een toch eenvoudige manier uw relatie flink in het zonnetje te zetten.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01