RVS Asbak

€ 3,16

Artikelnummer: 3518048

Een asbak is al jaren het product om uw sigaret of sigaar in te deponeren. Dit is milieuvriendelijk en bespaart schoonmaakkosten. De rvs asbak is daarom een geweldig relatiegeschenk dat bovenaan de lijst staat qua best verkochte relatiegeschenken. Een roestvrij stalen asbak is nuttig, milieuvriendelijk en heeft een prachtige uitstraling waardoor de asbak van rvs \'het complete plaatje\' heeft. Twijfel niet langer en verras uw personeel of klanten met de rvs asbak als relatiegeschenk en uw bedrijf zal een goede naam krijgen.

Om de goede naam van uw bedrijf groots te laten zien zal uw bedrijf nieuwe klanten binden. Met een bedrukte asbak van rvs kunt u een grote doelgroep bereiken. Wij bedrukken de rvs asbak met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf en ook de promotietekst is te plaatsen. De bedrukte rvs asbak zal uw bedrijf van zijn beste kant laten zien.

Uw bedrijf naamsbekendheid nodig? Bestel dan hier op www.rvs-relatiegeschenken.com de bedrukbare rvs asbak en laat uw bedrijf zien.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01