Over ons

Deze site is onderdeel van HSG Nederland B.V. HSG is een bedrijf dat inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van Relatiegeschenken, Kerstpakketten en Bedrijfskleding. Als onderdeel van het bedrijf richt zich op bedrukte en onbedrukte pennen voor zowel consumenten als b2b. Wij streven er naar om onze diensten voor u als klant zo goed mogelijk te optimaliseren. HSG heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als leider op het gebied van pennen.

Klik hier voor onze contactgegevens

Inmiddels zijn er talloze tevreden klanten die onze dienstverlening als positief hebben ervaren. Zo hopen wij ook u te mogen verwelkomen als klant. Bekijk op de pagina referenties kunt u bekijken welke klant dat u eerder voor gingen.

Heeft u vragen over pennen collectie of wilt u een passend advies ontvangen dat het beste bij u of uw bedrijf past? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan klaar om uw zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!Ons Team

Dores Tielemans
dores@hsgpromotions.com Stuur e-mail Management
Bas van der Heijden
bas@hsgpromotions.com Stuur e-mail Verkoop
Jolanda van Helvoirt
jolanda@hsgpromotions.com Stuur e-mail Boekhouding
Nicole Witters
nicole@hsgpromotions.com Stuur e-mail Marketing
Michiel Bastiaansen
michiel@hsgpromotions.com Stuur e-mail Designer
Ria Ooms
info@hsgpromotions.com Stuur e-mail Logistiek medewerker


Wat klanten zeggen over Rvs Relatiegeschenken

Snelle reactie en opvolging van de gestelde vragen, Duidelijke producten en men denkt mee. Het bedrijf is zeer professioneel en gericht op de klant. Levertijden zijn ruim gehaald

Communicatie: vriendelijk, snel, meedenken, niks was te gek. Snelheid: alles aan gedaan om de levering snel te laten verlopen. Dit was afgesproken en de levering ging van a tot z fantastisch!


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01