Wijnkoeler van RVS

\"\"De wijnkoeler van RVS is een prachtig exemplaar van een wijnkoeler. Door het chroom uiterlijk van de RVS wijnkoeler ziet dit relatiegeschenk er schitterend uit. Deze wijnkoeler van roestvrij staal is de blikvanger op elke dinertafel. De roestvrij stalen wijnkoeler is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor de klant of het personeel van restaurants. Bezit u een restaurant? Dan is de wijnkoeler van rvs het perfecte relatiegeschenk voor uw personeel of klanten.

De RVS wijnkoeler is te bedrukken met de kenmerken van uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de wijnkoeler van rvs. Uw wijnkoeler van rvs zal met bedrukken nog sterker opvallen dan tevoren. Uw naamsbekendheid zal sterk stijgen met de bedrukte wijnkoeler van rvs als relatiegeschenk. Laat deze kans niet schieten, bestel nu hier op www.rvs-relatiegeschenken.com uw bedrukte RVS wijnkoeler.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Wijnkoeler van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01