Waxinelicht van RVS

\"\"Het waxinelicht van rvs is een geweldig relatiegeschenk dat in elk huis voor wat extra sfeer zorgt. Het rvs waxinelicht zorgt voor een warme sfeer in elke ruimte waardoor dit relatiegeschenk ideaal is voor de feestdagen. Het waxinelicht van RVS ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook nog eens uitermate geschikt als relatiegeschenk. Voor elk bedrijf binnen de architectuur is het waxinelicht van roestvrij staal een ideaal relatiegeschenk voor de klant of het personeel.

Het rvs waxinelicht bedrukken? Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op het roestvrij stalen waxinelichtje. Met uw bedrijfskenmerken op het rvs waxinelichtje bedrukt zal uw naamsbekendheid sterk groeien. Met het bedrukte waxinelicht van roestvrij staal als relatiegeschenk zal uw bedrijf onder de ogen komen van een groter publiek.

Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com staan altijd voor u klaar voor vragen te beantwoorden of op opmerkingen te reageren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Waxinelicht van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01