RVS Zakmes

\"\"De rvs zakmes is een zeer sterk functioneel mes. Het rvs zakmes kan voor allerlei redenen gebruikt worden. Voor alle outdoor organisaties is de zakmes van roestvrij staal een ideaal relatiegeschenk. Doordat het rvs zakmes echt sterk is, kan het bijna elk touw doorsnijden. De rvs zakmes is een geweldig relatiegeschenk voor elk survival bedrijf.

Het rvs zakmes is te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken zichtbaar op het zakmes van roestvrij staal. Verras uw personeel of klanten met het bedrukte RVS zakmes als relatiegeschenk. Uw naams- bekendheid zal samen met het aantal klanten sterk stijgen. Met de bedrukte zakmes van roestvrijstaal denkt u zowel aan uw relaties als aan de toekomst van uw bedrijf.

Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan roestvrij stalen relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Zakmes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01