RVS Tissue box

Met behulp van de RVS kleenex tissue box heeft u meteen een chique uitstraling in uw badkamer. Dit is ook te bereiken met al onze andere badkamer geschenken die u op onze site kunt vinden. De kleenex tissuebox is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Afmetingen: 25x13cm; Hoogte: 9cm. 

De metalen tissuebox is te graveren met uw bedrijfskenmerken. Zo zien uw relaties meteen dat dit geschenk van u af komt. Hiermee zal uw naamsbekendheid een \'boost\' krijgen. Met het weggeven van een luxe relatiegeschenk laat u zien dat uw relaties echt iets voor u betekenen. Indien u op zoek bent naar een ander rvs geschenk, kijk dan eens rond op onze site of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Tissue box? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01