RVS Thermoskan

Zoekt u een origineel geschenk voor uw zakelijke relaties? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden u de rvs thermoskan, een prachtig geschenk en dagelijks gebruikt voorwerp. Zowel koude als warme dranken blijven op temperatuur met de vacuum thermoskan van rvs. De roestvrij stalen thermoskan biedt ruimte aan 1,5 liter en is uitgerust met een handvat. De doorsnede van de thermoskan rvs is 14,8cm en de hoogte is 24 cm. De thermoskan is gemaakt van dubbelwandig rvs. Verras uw klanten of personeelsleden met de prachtige rvs thermoskan en laat zien dat u uw zakelijke relaties belangrijk vindt.

Geen enkel ander rvs relatiegeschenk kan als promotiemiddel tippen aan de rvs thermoskan. De thermoskan van roestvrij staal bedrukken wij met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Ook uw promotietekst is te plaatsen op de rvs thermoskan. Uw naamsbekendheid verhogen? Geef dan de bedrukte rvs thermoskan weg als relatiegeschenk aan uw personeel of klanten. De bedrukte rvs thermoskan is een prachtig relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Thermoskan? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01