RVS Theelichthouder

RVS theelichthouder, waarmee u onmiddelijk sfeer creeert in uw kamers. Plaats ze in uw keuken of woonkamer, waar u nog iets in de kamer mist. De metalen theelichthouder van roestvrij staal zal uw iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Verkrijgbaar in de volgende varianten

Klein - Doorsnede: 8cm - Hoogte: 4cm - Prijs: 4.43

Middel - Doorsnede: 10cm - Hoogte: 5cm - Prijs: 6.00

Groot - Doorsnede: 12cm - Hoogte: 6cm - Prijs: 7.43

De theelichthouders kunnen voorzien worden van een gravure. Op deze manier heeft u een gepersonaliseerd geschenk in handen, die u ook kunt weggeven aan een goede vriend(in) als bedankje. Ook kunt u ervoor kiezen op een bedrukt relatiegeschenk in te zetten met uw logo erop. Een theelichthouder met uw logo en bedrijfstekst is hier een perfect voorbeeld van. Iedere keer als de rvs theelichthouder gebruikt wordt, zullen ze uw logo weer zien, wat erg goed is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Theelichthouder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01