RVS Pen

\"\"Een RVS pen is niet zomaar een normale pen. De RVS pen is zowel in het uiterlijk als in functionaliteit een unieke pen. De pen van roestvrij staal ziet er met zijn brede romp krachtig uit en straalt dat ook uit. De funtionaliteit van de roestvrij stalen pen is niet alleen zeer belangrijk op school. Maar ook op het werk, thuis of op vakantie schrijft de RVS pen zoals u dat wilt. De rvs pen is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor bedrijven als banken.

De rvs pennen zijn zeer gemakkelijk te personaliseren met uw promotietekst of bedrijfslogo. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de prachtige pen van roestvrij staal. Uw RVS pen zal in de omgeving sterk opvallen waardoor uw bedrijfskenmerken gezien zullen worden. Met de bedrukte rvs pen kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Reclame is vaak de sleutel tot het succes van uw bedrijf.

Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com geven u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim assortiment van roestvrij stalen relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01