RVS Memobord

RVS Memobord metaal. Met behulp van een memobord kunt u voortaan al uw herinneringen, memo\'s en foto\'s kwijt. Bij het bord worden de volgende onderdelen geleverd: zes magneten, vijf haken, één bakje voor pennen, één bakje voor notes, incl. papier. Het roestvrij stalen memobord kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Het rvs memobord is te bedrukken door middel van een gravure bij ons. Zo kunnen we er een persoonlijke bericht voor u of iemand anders op zetten. Op die manier kunt u deze weggeven aan een goede vriend of vriendin, inclusief een boodschap. Leuk om te geven en om te krijgen, iets wat zeker gewaardeerd zal worden!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Memobord? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01