RVS Isoleerkan

Deze prachtige rvs isoleerkan is uitgerust met een drukknop en zwarte deksel. De roestvrij stalen isoleerkan kan zowel warme als koude dranken op temperatuur bewaren en is vacuum afgesloten. De isoleerkan van rvs is dubbelwandig waardoor de inhoud nog beter op temperatuur blijft. Bedrijven binnen de keuken sector en horeca bestellen regelmatig de isoleerkan van roestvrij staal om weg te geven aan de klant of het personeel. De zakelijke relatie kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken, zeker in deze moeilijke tijden. Wat doet u?

De rvs isoleerkan heeft vele prachtige functies maar heeft daarnaast nog een extra functie. De roestvrij stalen isoleerkan kan met uw bedrijfskenmerken erop bedruk optimaal dienen als promotiemiddel. Wij bedrukken dit relatiegeschenk met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij ook uw promotietekst op de rvs isoleerkan relatiegeschenk bedrukken. Geef de rvs isoleerkan als relatiegeschenk weg aan uw zakelijke relaties en maak reclame voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS Isoleerkan? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01