RVS ijsschep

Deze RVS ijsschep is een product waarmee u uw schepijs in een perfecte bol kunt serveren. De ijsschep van rvs is gemakkelijk door het schepijs te halen door zijn holle vorm. De ijsschep, ook wel ijsscheplepel genoemd, heeft een prachtig uiterlijk wat hem geschikt maakt voor elke keuken. Een ijsschep is dan ook onmisbaar in de keuken voor iedere ijseter. De RVS ijsscheplepel is daarnaast ook als relatiegeschenk ideaal om weg te geven voor restaurants aan de klant of het personeel. Ook is de ijsschep van RVS een ideaal relatiegeschenk voor keukenhandelaren om weg te geven.

De roestvrij stalen ijsschep is te personaliseren met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf door middel van een gravure. Een gravure op de metalen ijsschep zal er luxe uitzien, waarmee u iedere bedrijfsrelatie zal kunnen verrassen. Met de bedrukte ijsscheplepel van roestvrij staal kunt u uw bedrijf optimaal promoten. De ijsscheplepel van rvs ziet er niet alleen prachtig uit, ook de functie is zeer handig. Door zijn functionaliteit zal deze vaak gebruikt worden, waardoor ze uw logo ook vaak zullen zien; erg goed voor uw naamsbekendheid. De bedrukte ijsschep RVS relatiegeschenk is een geweldig geschenk om weg te geven. Verras uw klanten of personeel met de RVS ijsschep als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS ijsschep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01