RVS ijsemmer

Een RVS ijsemmer is een noodzaak op alle feestjes. Serveer uw gasten ijskoude drankjes, waarvan ze nog lang kunnen genieten. Of dit nu een glaasje fris of een alcoholische drank is, uw gasten zullen deze zeker kunnen waarderen. De Roestvrij stalen ijsemmer wordt geleverd met een speciale tang, waardoor u de ijsblokjes, zonder deze aan te raken, in de glazen kunt doen.

De metalen ijsemmer rvs is bij ons te bestellen met een gravure. Zo kunt u er een persoonlijke boodschap op laten zetten, maar ook een logo en bedrijfstekst, zodat deze kan dienen als promotioneel artikel. Zet hem op bedrijfsfeestjes of geef hem weg aan belangrijke relaties, zodat zij uw bedrijf niet zullen vergeten. Iedere keer als de ijsemmer gebruikt wordt zullen ze weer aan uw denken, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS ijsemmer? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01