RVS amuse schaal

Als we het hebben over een hoogstaand rvs artikel, dan is de rvs amuse schaal zeker geen verkeerde.  De rvs amuse schaal wordt geleverd met 10 amuselepels waardoor het eten van uw amuse nog gemakkelijker word. Dien al uw amuses voor uw gezin, familie en vrienden op op een zeer chique manier. De rvs amuse schaal heeft een diameter van 350mm waardoor er genoeg ruimte is om voor meerdere personen een amuse toe te voegen. De schaal kan uitstekend dienen als rvs relatiegeschenk voor uw bedrijf. Iedereen zal de roestvrij stalen schaal bewonderen op uw feestje of diner. Ook leuk als relatiegeschenk voor bedrijven in de horeca om weg te geven aan de klant of het personeel.

De amuse schaal van roestvrij staal kan namelijk uw bedrijf promoten. Wij van RVS relatiegeschenken graveren uw bedrijfskenmerken op de amuse schaal van metaal. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo bedrukken wij zichtbaar op de rvs amuse schaal. Iedere keer als de amuse schaal weer uit de kast wordt gehaald zullen ze uw logo zien, wat erg goed is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Laat uw bedrijf zien en verras uw personeel met de roestvrij stalen amuse schaal van roestvrijstalen relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor RVS amuse schaal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01