Klok van RVS

\"\"Een klok van RVS is niet zomaar een klok. De klok van rvs ziet er prachtig uit en heeft een krachtige uitstraling. De rvs klok is zeer handig voor thuis of op kantoor. Door zijn sterke uiterlijk valt de klok erg op en kan je snel de tijd aflezen. De roestvrij stalen klok is een geweldig relatiegeschenk voor banken, bedrijven binnen de architectuur of juwelieren om weg te geven aan de klant of het personeel.

De rvs klok is te personaliseren met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de klok van roestvrij staal. Met de bedrukte klok van rvs komt uw bedrijf onder de ogen van een groter publiek. Door de bedrukte RVS klok zal uw naamsbekendheid sterk stijgen en zal de toekomst van uw bedrijf er mooi uitzien. Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com geven u mogelijkheid om uw bedrijf te promoten met een uniek RVS relatiegeschenk.



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Klok van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

Personalisatie



HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01