Kelnersmes van RVS

\"\"Een kelnersmes van rvs is een geweldig keuken accessoire dat zowel als kurken- trekker en flessenopener gebruikt kan worden. Ook is de kelnersmes van roestvrij staal uitgerust met een klein mesje om het beschermlaagje van de kurk op de wijnfles te verwijderen. De roestvrij stalen kelnersmes is een geweldig relatiegeschenk voor keukenleveranciers om weg te geven aan de klant of het personeel.

Het rvs kelnersmes is te personaliseren met uw bedrijfskenmerken. Wij bedrukken uw kelnersmes van roestvrij staal met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Met het bedrukte kelnersmes van rvs kunt u uw bedrijf optimaal promoten. Bij het weggeven van het bedrukte rvs kelnersmes zal de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk stijgen. Denkt u ook aan de toekomst van uw bedrijf? Kijk dan op www.rvs-relatiegeschenken.com voor meer unieke roestvrij stalen relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kelnersmes van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01