IJsportioneerder van RVS

\"\"

De ijsportioneerder van RVS wordt door vele chefkoks gebruikt in de keuken. De ijsportioneerder van RVS is een zeer handig product waar u gemakkelijk uw ijs in porties kunt verdelen. Met één schep blijft er een prachtige bol van ijs over wat op het bord geplaatst kan worden. Met de RVS ijsportioneerder als relatiegeschenk kunt u elke keukenliefhebber verrassen. Om die reden is de RVS ijsportioneerder zeer geschikt als relatiegeschenk voor restaurants om weg te geven aan de klant of het personeel.

De ijsportioneerder van roestvrij staal is naar uw bedrijf te personaliseren. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op uw roestvrij stalen ijsportioneerder. De bedrukte ijsportioneerder van RVS is een geweldig promotiemiddel voor uw bedrijf. De ijsportioneerder van RVS valt erg op waardoor uw bedrijfskenmerken de blikvangers van het relatiegeschenk zijn. Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan RVS relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor IJsportioneerder van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01