IJscoupe

\"\"

De ijscoupe is een erg handige houder voor uw bolletjes ijs. Uw heerlijke dessert kan prachtig worden geserveerd met deze RVS ijscoupe. De ijscoupe van roestvrij staal is net als de ijsschep ideaal als relatiegeschenk voor iedere keukeliefhebber. Vooral voor restaurants en andere eetgelegenheden is de RVS ijscoupe een geweldig relatiegeschenk om aan de klant of het personeel weg te geven. Verras uw relaties met de ijscoupe van roestvrij staal als relatiegeschenk.

De ijscoupe van rvs is zowel een promotiemiddel als een ijshouder. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op de RVS ijscoupe. Uw ijscoupe zal erg opvallen en als promotiemiddel voor uw bedrijf dienen. De bedrukte ijscoupe van rvs zal uw naamsbekendheid sterk doen stijgen. Voor de toekomst van uw bedrijf is het belangrijk dat uw bedrijf bekend is bij het grote publiek. Laat nu uw bedrijf zien met de bedrukte RVS ijscoupe uit ons assortiment.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.rvs-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor IJscoupe? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01