Heupfles van RVS

\"\"De heupfles van RVS is een geweldig relatiegeschenk dat voor verschillende redenen gebruikt kan worden. Een heerlijk borreltje na het skiën, lekker proosten op zee of gewoon heerlijk genieten van een drankje op de bank. Met de RVS heupfles kunt u altijd en overal uw favoriete drankje meenemen. De heupfles van roestvrij staal is ideaal voor het kamperen, op reis of bij de barbecue. De roestvrij stalen heupfles is een ideaal relatiegeschenk voor de klanten of het personeel van bedrijven in de reis sector.

De heupfles van rvs is uiteraard te bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Wij personaliseren uw RVS heupfles met de kenmerken van uw bedrijf. De bedrukte heupfles van roestvrij staal zal overal waar u komt de blikvanger zijn. Uw bedrijfsnaam, slogan of logo zal herkend worden op de rvs heupfles. De bedrukte heupfles van rvs is een uniek promotiemiddel dat zeer geschikt is om weg te geven als relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.rvs-relatiegeschenken.com of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Heupfles van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01