Bidon van RVS

\"\"Een bidon van rvs is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor sporters. Zowel voor fitnesscentra of sportverenigingen is de rvs bidon uitermate geschikt. Met de roestvrij stalen bidon blijft uw inhoud perfect op temperatuur. Uw koele sportdrank blijft lekker koel zodat de sportprestatie optimaal uitgevoerd wordt. Sport verenigingen en sportcentra verrassen mogen de vast leden wel een verrassen met een relatiegeschenk. De bidon van roestvrij staal is daar het ideale relatiegeschenk voor.

De bidon van roestvrij staal is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken waardoor de relatie optimaal verrast wordt. Uw bedrijf zal met de naam, slogan of het logo op de rvs bidon bedrukt, onder de aandacht komen van een groter publiek. De bedrukte bidon van rvs is een ideaal relatiegeschenk om uw bedrijf te laten zien binnen uw sector. Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan RVS relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Bidon van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01