Auto van RVS

\"\"

De auto van rvs is een geweldige bureau accessoire voor op kantoor. Een bureau kan soms wel eens wat uitstraling gebruiken. Met de rvs auto hebt u zowel uitstraling als functionaliteit in één geschenk. De auto van roestvrij staal is uitgerust met een magneet waardoor bijvoorbeeld paperclips gemakkelijk opgeslagen kunnen worden. De roestvrij stalen auto is uitermate geschikt voor bedrijven binnen de auto sector om weg te geven aan de klant of het personeel. Ook bedrijven zoals banken zijn passende bedrijven voor dit relatiegeschenk.

De auto van RVS is te personaliseren met uw bedrijfskenmerken. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de RVS auto. Uw bedrijfsnaam op de rvs auto zal zeker de aandacht trekken. Uw bedrukte auto van rvs is ideaal te gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wat moet u er voor doen? Niets. Het uiterlijk en de bedrukking van de RVS auto zal zeker de blikvanger zijn van uw bureau. Wij van www.rvs-relatiegeschenken.com bieden u een ruim assortiment aan RVS relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Auto van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01