Asbak

\"\"Asbakken kunnen gebruikt worden om de as van uw sigaret in op te vangen. Vandaag de dag komt u nog steeds overal asbakken tegen, thuis of in de kroeg, waar deze dan ook dagelijks gebruikt worden. Op www.rvs-relatiegeschenken.com vindt u een uitgebreide collectie roestvrij stalen asbakken. Deze geschenken zijn er erg chique uit en is resistent tegen roest en corrosie. Daarnaast zijn deze eenvoudig te reinigen waarna ze er weer als nieuw uit zullen zien. Een simpele rvs asbak is een relatiegeschenk dat van waarde kan zijn. U kunt uw personeel of klanten verrassen met een rvs relatiegeschenk. RVS artikelen voor in huis zijn steeds meer in optrek, wat uw huis een luxere uitstraling zal geven. De rvs asbakken zijn ideale relatiegeschenken om aan de rokende zakelijke relatie weg te geven.

Onze roestvaste asbakken zijn te bedrukken zodat u deze kan weggeven aan uw relaties. Ook zijn het erg leuke geschenken voor als u door iemand geholpen bent. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om een relatiegeschenk met gravure weg te geven. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw logo en bedrijfsteskt op dit geschenk zetten, zodat u deze kunt inzetten als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Uw gegraveerde asbak zal een echte eye catcher worden in andersmans huis! Dit zal erg goed zijn voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bekijk al onze roestvrij stalen asbakken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Asbak? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01