Aansteker van RVS

\"\"De aansteker van roestvrij staal kan altijd en overal een kleine vlam creëren. Door de vuursteentjes in de rvs aansteker en het gas in de opslagruimte van de roestvrij stalen aansteker, met elkaar in aanraking te laten komen, ontstaat er een vlam. De aansteker van roestvrij staal is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven in de horeca of supermarkten. Een rvs aansteker is een geweldig relatiegeschenk.

De aansteker van RVS is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de aansteker van roestvrij staal. De bedrukte rvs aansteker zal bij gebruik sterk opvallen waardoor uw naamsbekendheid sterk zal stijgen. Uw bedrijf is een stap voor op de concurrent met de bedrukte RVS aansteker als promotiemiddel relatiegeschenk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.rvs-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Aansteker van RVS? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01